Дейности

Търговия с метали

 Ние сме надежден доставчик на черни и цветни метали. Продуктите се предлагат, според изискванията на клиентите, в различни категории, количества и размери. Благодарение на големия наличен стоков обем и отличните взаимоотношения с производителите, можем да гарантираме най-ниската цена за най-доброто качество на нашите продукти.

Телфери

В допълнение към търговията с метали, СЕВ Брокерс ЕООД се занимава с продажби и дистрибуция на висококачествени подемни машини, като електрически телфери, лебедки и други, и техните компоненти (например телени въжета, AC двигатели и др.). Нашите продукти се произвеждат в България и Китай и съответстват на основните международни органи за сертифициране на качеството (ISO, TÜV, EC).

Търговия с цимент

 Доставката на различни сортове портланд цимент и клинкер е третата ни основна линия в търговския бизнес. Работим директно с надеждни производители от Европа, Северна Африка, Латинска Америка и Югоизточна Азия, за да изпълним изискванията на нашите партньори в Източна Европа и целия Средиземноморски регион. Качеството на цимента, който доставяме, отговаря на британските стандарти 12/1996 или ASTM C-150.

Медицински услуги

 Фирмата оперира малка клиника в град Трявна, в която работят едни от най-добрите медицински специалисти в България. Пациенти от страната и чужбина споделят позитивни отзиви за нашия специализиран персонал, модерни съоръжения, най-съвременни технологии и ангажираност към качествена болнична помощ.

Търговска собственост

 Компанията притежава широка гама от търговски имоти, която включва офиси под наем и бизнес пространство, както и първокласен имот за развитие на хотел. Ние гарантираме на нашите клиенти, че ще осигурим най-добрите оферти в нашето портфолио от търговски имоти в невероятно красивия регион на град Габрово.